Bli kunde!

Frigjør tid til din kjernevirksomhet.

demopen

Odin Regnskap leverer regnskapstjenester som gjør at du kan spare minimum 20% dersom du i dag benytter ekstern regnskapsfører. 
Vi leverer ajourførte regnskap, som tilgjengelig for deg 24/7 på forespørsel. Vi er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vår styringsinformasjon er nettbasert. Fakturasystemet er integrert med innfordringstjenestene våre. Dette sikrer at dine inntekter blir innkrevet i henhold til alle krav, og at du har et profesjonellt serviceapparat til å ta seg av henvendelser rundt dine fakturaer.

I Odin Regnskap ønsker vi oss selvsagt nye kunder. Er du nysgjerrig på hvordan vi kan spare både tid og penger for deg?

Vår kundegaranti:

1. Regnskapet ditt er ført ihenhold til god regnskapsskikk og kvalitetskontrollert. Dette betyr at regnskapet ditt tilfredsstiller svært strenge krav til kvalitet.

2. Odin Regnskap skal alltid være tilgjengelig når kunden trenger det. Ved å sette ut årsoppgjøret til en stor samarbeidspartner er vi bedre rustet til å yte deg den service du forventer av en professjonell samarbeidspartner.

3. Hvis du har behov for rådgivning kan du som Odin Regnskap sin kunde få tilgang til et av Norges ledende fagmiljøer innen skatt/avgift, bedriftsrådgivning, transaksjonsrådgivning og risikovurdering.


Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ring Ulf Pedersen på 932 01 610